2 maart 17:19

Aanleveren

LikeJeWijk Beverwaard wijkkrant HEADER

Trots op de Wijkkrant van Beverwaard!

Een kersverse editie van de wijkkrant Beverwaard is uit in samenwerking met de Winkeliersvereniging Beverwaard en veel wijkorganisaties, Beverwaarders en meer! In de wijkkrant deze keer veel aandacht voor de inzet en de betrokkenheid van Beverwaarders in het zware jaar 2021. We blikken terug op de mooie bewonersinitiatieven en dat wat ons trots maakt. Maar geven ook info over de mensen van bijvoorbeeld de gemeente die je in 2022 kunnen helpen om ook aan de slag te gaan met een goed en mooi project waar de wijk beter van wordt. We schrijven over het wel en wee in de Focus en wat PIT010 voor je kan betekenen. We spreken Ton en Kim uit het centrum, handige info over het project ‘Beverwaard Bespaart’ en een interview met Tiny en Aad die blij zijn dat de IJsselburgh weer een fijn plekkie is geworden. De wijkkrant valt rond de kerst in iedere brievenbus in Beverwaard, het kerstkado van de winkeliersvereniging en WijkPlatform LikeJeWijk.

WIE GUN JIJ 100 EURO?
In de Wijkkrant staat lees je net als vorig jaar een hartverwarmende actie op initiatief van de Winkeliersvereniging in samenwerking met LikeJeWijk. Op oudjaarsdag worden 5 waardebonnen van 100 euro uitgereikt aan een gezin of bewoner uit Beverwaard, te verzilveren in het Winkelcentrum van Beverwaard… en jij kan zorgen dat een ander dit wint!

Je kan jezelf niet aanmelden… maar wel een ander! Stuur een mail naar beverwaard@likejewijk.nl en vertel waarom jij een ander uit Beverwaard die 100 euro gunt! Waarom gun jij een ander een vliegende start in 2022? Mail het naar beverwaard@likejewijk.nl! Vergeet niet naam en adres van de persoon of het gezin te vermelden in je mail, graag in het onderwerp “GUNACTIE BEVERWAARD” benoemen. Op oudjaarsdag gaan we LIVE op onze kanalen de uitreiking van de 5 x 100 euro waardebonnen uitzenden, en zo verrassen we met elkaar een aantal Beverwaarders! Aanmelden kan tot 30 december om 23.00 uur.

Heb je de wijkkrant in Beverwaard s niet in je brievenbus gekregen of wil je er een paar extra bemachtigen?
Bij supermarkt Hoogvliet zijn de kranten vanaf vrijdag 24 december te verkrijgen.

Uiteraard publiceren wij een aantal artikelen ook op deze wijkwebsite en onze socials, te volgen via: FacebookTwitter en Instagram.
Wil je de wijkrant ook of liever digitaal lezen? De krant lees je onderaan dit bericht!

Veel leesplezier!

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Categorieën

Gerelateerde berichten