19 juli 10:23

Aanleveren

Search
Close this search box.
Groepsfoto ondertekenen concentant BPY

Bewonersorganisaties ondertekenen convenant met gemeente Den Haag

Afgelopen week vond de ondertekening plaats van het convenant tussen Gemeente Den Haag en Bewonersplatform Ypenburg (BPY). De intentie hiervan is dat de gezamenlijke ambities van het stadsdeel en de bewonersorganisatie op elkaar worden afgestemd, dat er afspraken worden gemaakt hoe men en hoe vaak men elkaar treft en op de hoogte houdt van belangrijke ontwikkelingen in de wijk en dat de onderlinge relatie open, eerlijk en respectvol zal zijn. De samenwerkende partijen komen overeen de gemaakte afspraken na te komen.

Het convenant tussen de Gemeente Den Haag en Bewonersplatform Ypenburg (BPY) waarin alle bewonersorganisaties zijn vertegenwoordigd, kende een intensief voortraject. Omdat we vanuit vertrouwen samenwerken en het algemene belang van Ypenburg voorop hebben gesteld, zijn we er prima uitgekomen. Een werkbaar convenant met over en weer afspraken over de verschillende rolverdelingen waar iedereen achter staat. Het was dan ook een feestelijke ondertekening met “champagne & taart” voor alle partijen.

Aanwezig waren stadsdeeldirecteur Petra Sevinga, stadsdeelmedewerker Wouter de Hoog,, BPY- & DeBras-voorzitter Walter van Krieken, en (bijna) alle vertegenwoordigende bewonersorganisaties: Rolf van Kouwen (Bosweide), Janny Hoogduijn (Morgenweide), Herman van der Helm (DeBras), Henny Laus (Singels tekende later) en Astrid Baks (BPY-secretariaat)

Lees meer nieuws over het BPY

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten

‘Smoelenboek’ de Bras

Wijkz, in samenwerking met de gemeente Den Haag en bewonersorganisatie BurenvanDeBras, is bezig met een ‘smoelenboek’ voor de Bras. We

Nieuwsbrief 251 Natuurlijk Delfland

Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Lees hier het actuele nummer van de