2 juni 08:03

Aanleveren

Zo werkt het Wijkplatform, doe mee!

Emilie van LikeJeWijk legt in de video perfect uit wat LikeJeWijk is en hoe iedereen in Ypenburg mee mag en kan doen. In drie stappen kan altijd en waar je ook bent in Ypenburg je berichten en activiteiten delen met de hele wijk.

Heb je vragen, opmerkingen of iets anders? Stuur even een mail naar Team Ypenburg!

Contact met het WijkPlatform?

Het WijkPlatform in Ypenburg maken we samen! Het team LikeJeWijk Ypenburg bestaat uit vrijwilligers en zorgt ervoor dat jouw inzendingen via de LikeJeWijk App of www.ypenburg.nu/aanleveren worden verwerkt en publiceren je bijdrage op de wijksocials. Wil je in contact komen met Team LikeJeWijk Ypenburg? Dat kan door een
e-mail te sturen naar 
ypenburg@likejewijk.nl. Het team betrokken bewoners; Karst, Laura, Danielle, Astrid en Walter streven ernaar om binnen 24 uur te reageren.

Onze Kanalen

BewonersPlatform Ypenburg en LikeJeWijk

Het BewonersPlatform Ypenburg is een vereniging van alle Ypenburgse bewonersorganisaties en heeft een eigen secretariaat in het Piet Vink Centrum. Het BewonersPlatform heeft als doel de belangen te behartigen van bewoners en bewonersorganisaties richting gemeente, politiek en maatschappelijke organisaties.

Het BewonersPlatform Ypenburg maakt gebruik van het systeem van WijkPlatform LikeJeWijk om zo een overzichtelijke website voor Ypenburg te organiseren, met nieuws, een actuele agenda en een wijkgids. Meer lezen over het BewonersPlatform Ypenburg? Lees hier verder!