24 juli 12:00

Aanleveren

Search
Close this search box.

Contact & service

Welkom op de contact en service pagina van Like Je Wijk Ypenburg. Ontdek hoe Like Je Wijk werkt en wat jij ermee kan. Kan je het antwoord op je vraag niet vinden? Neem dan contact met ons op en stel je vraag, maak je keuze!

Over Like Je Wijk Ypenburg

Like Je Wijk Ypenburg is het WijkPlatform voor alle inwoners, organisaties en gemeentelijke instellingen in de wijk en de zes buurten van Ypenburg. Een sterke basis om de wijk goed te informeren, te helpen en positief te verbinden. Like Je Wijk Ypenburg bestaat uit een wijkwebsite voor de gehele wijk, zes buurtwebsites en wijksocials op Facebook en X en de gratis Like Je Wijk WebApp. Voor dagelijks nieuws kijk je op www.ypenburg.nu en in de WebApp. Zo blijf je niet alleen op de hoogte van wat er speelt in Ypenburg, maar kan je zelf gemakkelijk en wanneer je maar wilt berichten en activiteiten insturen.

Betrokken bewoners van Team Like Je Wijk Ypenburg zorgen voor een goede controle op ingezonden berichten en publicatie ervan. Zo is Like Je Wijk Ypenburg een solide WijkPlatform om elkaar goed te informeren, te helpen en elkaar positief te verbinden.

Like Je Wijk Ypenburg is een initiatief van de bewonersorganisaties van Ypenburg en mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Den Haag met als doel Ypenburg te verbinden en informeren over alles dat het leven in de wijk de moeite waard maakt!

Aanleveren

Organiseer je een wijkactiviteit of heb je een oproep? Maak je graag foto’s in Ypenburg van straten, natuur of mensen of heb je een reportage van een wijkactiviteit? Stuur het zo veel en zo vaak in als je zelf wilt en deel het met heel Ypenburg!

Stuur jouw bijdrage in via:
– Aanleverformulier (Pc, laptop, tablet)
– Ypenburg WebApp (smartphone) 

Waarom?
– Vergroot de kans op meer bezoekers / deelnemers voor je activiteit
– Laat zien hoe leuk, gezellig en mooi Ypenburg is!
– Goed nieuws en handige info verdient meer aandacht in Ypenburg.

De WebApp

1. Ga naar www.likejewijk.nl/app-ypenburg

2. Klik in je browser bij Android op de drie bolletjes in je scherm. Heb je een Iphone klik dan op het blokje met het pijltje.

3. Kies ’toevoegen aan startscherm‘ bij Android, en ‘zet op beginscherm‘ bij de Iphone.

4. Noem de WebApp ‘Ypenburg‘ en klik op voeg toe… je bent klaar!

Wat kan je met de WebApp?
– Al het nieuws en activiteiten direct op je smartphone.
– En super handig om een bericht of activiteit aan te leveren.

Volg Like Je Wijk Ypenburg via social media

Contact

Het WijkPlatform in Ypenburg maken we samen! Het team LikeJeWijk Ypenburg bestaat uit vrijwilligers en zorgt ervoor dat jouw inzendingen via de LikeJeWijk App of www.ypenburg.nu/aanleveren worden verwerkt en publiceren je bijdrage op de www.ypenburg.nu en de wijksocials. 

Wil je in contact komen met Team LikeJeWijk Ypenburg? Dat kan door een e-mail te sturen naar ypenburg@likejewijk.nl of via het contactformulier. Het team betrokken bewoners van het BewonersPlatform Ypenburg zijn; Karst, Laura, Danielle, Astrid en Walter en streven ernaar om binnen 24 uur te reageren.