26 mei 01:31

Aanleveren

Zoek
Sluit dit zoekvak.
1e prijs Klaverjassen en Jokeren 2022-2023

Uitreiking Klaverjassen en Jokeren seizoen 2022-2023 bij wijkvereniging Morgenweide

Maandagavond 22 mei vond de uitreiking plaats van het kaartseizoen 2022-2023 voor het Klaverjassen en Jokeren bij wijkvereniging Morgenweide. Iedere maandagavond strijden tientallen deelnemers in het Piet Vink Centrum op de 1e etage om de punten om hiermee een plaats in de top 3 te behalen. Winnen is natuurlijk niet alleen de reden waarom deze avond zo druk bezocht wordt, ook de gezelligheid met elkaar is even zo belangrijk.

Gastheren Nico van Geest en Jaap Witteveen zetten de prijswinnaars in het zonnetje en reikten aan hun de gewonnen prijs uit. Allemaal van harte gefeliciteerd!

Uitslag seizoen 2022-2023

 • Klaverjassen
  1e plaats – Joke van Klaveren (links op de foto)
  2e plaats – Gerard Hoekstra
  3e plaats – Boy Verwijs
 • Jokeren
  1e plaats – Martina Talen (rechts op de foto)
  2e plaats – Hennie v/d Sman
  3e plaats – Hennie Doorschodt

In een eerder artikel gaven we al aan dat de activiteiten van de wijkvereniging in juli en augustus stil liggen, maar tot die tijd kan in de hele maand juni nog vrij worden gekaart (dus geen competitie). Ben je benieuwd of het ook wat voor jou is om deel te nemen? Kom dan gezellig vrijblijvend langs! Je vindt ons op maandagavond van 19.30 – 22.30 uur op de 1e etage van het Piet Vink Centrum. In verband met het indelen van de tafels, graag uiterlijk om 19.15 uur aanwezig. Gastheren Nico en Jaap verwelkomen je graag!

Meer informatie over deze en onze andere activiteiten zijn te vinden op onze informatiepagina.

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten