21 juli 15:35

Aanleveren

Search
Close this search box.
Overtuin

Uitreiking Gulden klinker voor Overtuin Ypenburg

Op zaterdag 29 juni wordt de Gulden Klinker officieel door Stadsdeeldirecteur Marion Beaujean van Leidschenveen-Ypenburg uitgereikt aan Scoutinggroep van Weerden Poelman. Zij ontvangen de Klinker voor het groenonderhoud dat zij al 10 jaar sinds 2014 verrichten. De scoutinggroep was eind november 2023 al genomineerd voor de Gulden Klinker 2024. De Gulden Klinker wordt in de stoep voor de poort van de Overtuin gelegd.

Scoutinggroep van Weerden Poelman kreeg in 2013 hun eerste Gulden Klinker voor het groenonderhoud rond hun clubhuis en na vier jaar in 2017 volgde de Platina Klinker. Bij de uitreiking in 2013 is het idee ontstaan voor de Overtuin en ze mag nu tien jaar later de tweede Gulden Klinker ontvangen, iets waar ze uiteraard erg trots op mogen zijn.

Iedereen is van harte welkom om bij de uitreiking aanwezig te zijn en uiteraard om de Overtuin te bewonderen. Overtuin Ypenburg bevindt zich aan het  ILSY-plantsoen tegenover Scoutingclubhuis op nr 9. Regelmatig wordt er via tuinberichten op de website van de Overtuin verslag gedaan over de wekelijkse activiteiten in de Overtuin en het groen rondom het clubhuis.

Na de Gulden Klinker uitreiking zullen de scoutingleden en hun ouders hun jaarlijkse scoutingseizoen afsluiten met een barbecue.

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten

‘Smoelenboek’ de Bras

Wijkz, in samenwerking met de gemeente Den Haag en bewonersorganisatie BurenvanDeBras, is bezig met een ‘smoelenboek’ voor de Bras. We

Nieuwsbrief 251 Natuurlijk Delfland

Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Lees hier het actuele nummer van de