21 juli 14:18

Aanleveren

Search
Close this search box.
BvB1

DeBras Cultuurweekend: Zomers genieten van natuur en klassiek muziek

Zondag 23 juni kon iedereen in het amfitheater van het Bieslandse Bos zomers genieten van het mooie weer, de natuur, elkaars gezelschap en hele mooie gevarieerde klassieke muziek.

Voor volle tribunes speelde het ensemble L’Ora Blu met mezzosopraan Lotte Bovi, luitist Herjo Neutkens, celliste Barbara Reiter en violiste Barbara Erdner muziek van Italië tot Zuid-Amerika van de 16e tot de 21e eeuw.

Bij aankomst konden toeschouwers zich met hun ticket/QRcode melden waarna zij een zitkussentje, flesje water en wat lekkers kregen. Er was ook een stel aanwezig om Zomerconcert Pique-Nique de beste invulling te geven; genieten van muziek én een volle picknick mand.

Voor het eerst kende de “petje op/petje af”-kennisquiz over klassieke muziek geen winnaar, maar na een extra ingelaste vraag gingen er toch twee winnaars naar huis; één met een lekkere fles prosecco en de ander met een fles echte Jip&Janneke-champagne.

Zomerconcert Pique-Nique is een initiatief van bewonersorganisatie BurenvanDeBras en mede mogelijk gemaakt met hoofd sponsor-partner gemeente Den Haag en sponsor-partners Staatsbosbeheer, Vrienden van de Bras, Oranjevereniging Pijnacker, Wijkz en gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Foto’s: Walter van Krieken / Norbert van de Ven

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten

‘Smoelenboek’ de Bras

Wijkz, in samenwerking met de gemeente Den Haag en bewonersorganisatie BurenvanDeBras, is bezig met een ‘smoelenboek’ voor de Bras. We

Nieuwsbrief 251 Natuurlijk Delfland

Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Lees hier het actuele nummer van de