12 juli 17:20

Aanleveren

Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Stormbaan

Natte maar druk bezochte paasactiviteit scouting Van Weerden Poelman

Zaterdag 30 maart, de dag voor Pasen, stond in het teken van een grote paasactiviteit die door scoutinggroep Van Weerden Poelman werd georganiseerd in de buurt Morgenweide op het grote speelveld aan de Zilvermeeuwlaan.

De weergoden hielden weinig rekening die middag met het leuke gevarieerde aanbod aan activiteiten voor de kinderen tot 10 jaar. Maar dat weerhield zowel jong als oud niet om toch langs te komen en deel te nemen. Ook konden de bezoekers terecht bij de tent van Wijkvereniging Morgenweide waar een kop koffie/thee kon worden verkregen en waar informatie over hun activiteiten werd verstrekt.

Strippenkaart
De kinderen kregen een strippenkaart en konden vervolgens aan de slag met maken van een schuimraket, verven van een houten paasei en zich door de stormbaan heen worstelen. Uiteraard ontbrak het zoeken van paaseieren die middag ook niet. Strippenkaart vol? Dan was het tijd om je eigen brood te bakken. Een zeer welkome afsluitende activiteit, want koud geworden van de regen, kon iedereen zich hiermee weer een beetje opwarmen.

Scoutinggroep
Tijdens deze middag ontbrak een demonstratie met modelvliegtuigjes ook niet, want Scouting Van Weerden Poelman heeft ook een groep luchtscouts. Vond je het leuk om mee te doen, of was je er niet bij en wil je meer informatie en kijken of Scoutinggroep Van Weerden Poelman misschien ook wat voor jou is? Ga dan naar hun website http://www.scoutingvwp.nl

Bekijk onderstaande video van het Paaseieren zoeken

Paasei zoeken tijdens de VWPasen 2024.

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten