20 april 03:12

Aanleveren

Zoek
Sluit dit zoekvak.
20240401_135316

DeBras: Schat van de Paashaas is gevonden

Succesvolle eier-speurtocht door Bieslandse Bos

Gelukkig waren er tijdens de paasdagen voldoende droge periodes waarin af en toe ook het zonnetje scheen om er met vrienden en familie op uit te trekken naar het Bieslandse Bos op zoek naar de Schat van de Paashaas.

Langs de wandelpaden was menig “rebus”-ei opgehangen waarmee jong en oud het antwoordformulier konden invullen. Dat hadden heel wat mensen gedaan getuige de drukte bij buurthuis DeYp op tweede paasdag toen de antwoordformulieren werden ingeleverd. Tegen inlevering kreeg je ook nog wat lekkers.

Spannend was het ook om te raden hoeveel eieren erin de pot zaten om zo de reuze choco-haas te bemachtigen. Op de gok of soms met gebruik van een calculator werden de aantallen ingevuld. Uiteindelijk zaten er 376 eieren in de pot en waren broer en zus de gelukkige winnaars.

Op zoek naar de schat van de Paashaas is een initiatief van Bewonersorganisatie BurenvanDeBras en mogelijk gemaakt door gemeente Den Haag, Staatsbosbeheer en in samenwerking met Vrienden van de Bras, Wijkz en buurthuis DeYp.

Bekijk onderstaande video!

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten

Nieuwsbrief 238 Natuurlijk Delfland

Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Lees hier het actuele nummer van de