23 juni 22:52

Aanleveren

Zoek
Sluit dit zoekvak.
LJW Haagse Vrijwilligersprijzen 2023

Kent u een vrijwilliger die heel goed werk doet? Meld deze Haagse Held aan voor een prijs!

De gemeente reikt elk jaar de Haagse Vrijwilligersprijzen uit. Dit zijn prijzen voor Hagenaars die vrijwillig iets voor een ander of de stad doen.

Vrijwilligers zijn heel belangrijk voor de stad en hun omgeving. Ruim 185.000 inwoners doen al vrijwilligerswerk. Zij helpen ouderen, maken pakketten bij de voedselbank, ruimen het strand op, helpen bij de dierenambulance of werken als bestuurslid voor een stichting.

Vrijwilligers aanmelden
Kent u een vrijwilliger die heel goed werk doet? Maakt deze persoon Den Haag mooier, veiliger of schoner? Meld deze Haagse Held aan voor een prijs! Het mag ook een vrijwilligersteam of vrijwilligersorganisatie zijn. Hieronder ziet u de verschillende categorieën. Binnen deze categorieën kunt u iemand aanmelden. Uitleg over de verschillende categorieen en aanmelden van een vrijwilliger kan via onderstaande knop.

Categorieën
De gemeente reikt prijzen in verschillende categorieën uit:Haagse Vrijwilligersprijs Sport
Haagse Vrijwilligersprijs Zorg & Welzijn
Haagse Vrijwilligersprijs Buurt & Omgeving
Haagse Vrijwilligersprijs Cultuur
Haagse Vrijwilligersprijs Ontwikkeling & Jeugd
Haagse Vrijwilligersprijs Organisatie
Haagse Vrijwilligersprijs Team

Beoordeling
De jury beoordeelt alle aanmeldingen. De jury bestaat uit de winnaars van vorig jaar. Zij maken in oktober bekend wie er kans maken op een prijs. Voor elke categorie zijn dat 3 personen, teams of organisaties. Daaruit kiest de jury voor elke categorie 1 winnaar.

Prijsuitreiking
De prijsuitreiking is op zaterdag 25 november in Museon Studio. De winnaars krijgen dan een eretitel, een bijzonder diploma en een persoonlijk cadeau. Alleen personen met een uitnodiging kunnen bij de prijsuitreiking zijn.

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten