30 mei 15:23

Aanleveren

Zoek
Sluit dit zoekvak.
2023-11-05 16_54_32-Just one time 01.mp4 ‎- Foto's

Geslaagde muzikale avond Wijkvereniging Morgenweide

Een half jaar geleden werd het idee geboren om een muzikale avond te organiseren op de wekelijkse inloopavond (iedere donderdag). Eén van de trouwe bezoekers van deze avonden, Patrick Lansbergen, zag het wel zitten om een duo-optreden te verzorgen met een ander lid: Karst Overwijk. Patrick speelt gitaar en Karst keyboard en allebei hadden ervaring met zingen. Het gelegenheidsduo was daarmee compleet.

Eind juli gingen de mannen aan de slag met oefenen met als eindresultaat twee optredens van een half uur in een mix van Nederlandstalige meezingers, romantische walsen, een vlotte quickstep en een polonaise en uiteraard ontbrak daarbij Oh Oh Den Haag niet. Tussen de optredens door kreeg Ria Lansbergen de aanwezigen in beweging met een door haar georganiseerde kwis. Met al dit vermaak vloog de avond om en was het ook voor iedereen lastig om warmte en gezelligheid te moeten verruilen voor het onstuimige weer buiten.

Bij dit artikel vindt u een filmpje 🎥 om nog even na te genieten van deze avond of om de sfeer te proeven als u er niet bij bent geweest. Wat de organisatie en het duo betreft was het een zeer geslaagde avond en krijgt het hopelijk volgend jaar een vervolg!

Ook als er niet zo’n groot feest is, kunt u langskomen bij onze wekelijkse inloopavond op donderdag. Kom eens langs voor een kop koffie om bij te kletsen, nieuwe mensen te ontmoeten of één van de vele spellen te spelen die we klaar hebben liggen.

Meer informatie over deze en andere activiteiten van Wijkvereniging Morgenweide vindt u op onze website

Bekijk het filmpje met een terugblik op de optredens van deze avond

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten