19 juli 10:18

Aanleveren

Search
Close this search box.
LJW_Feest in de Vinex 2023 afscheid Petra Sevinga (6)

Feestelijk afscheid van Stadsdeeldirecteur Petra Sevinga

Zaterdag 9 september stond in het teken van Feest in de Vinex, maar was tegelijkertijd ook het VINEX afscheidsfeestje van Stadsdeeldirecteur Petra Sevinga. Petra vervulde die functie bijna 5 jaar voor stadsdeel Leidschenveen-Ypenburg. Een mooie tijd waarin ze als bruggenbouwer veel voor elkaar heeft gekregen en een bekend gezicht voor velen is geworden omdat ze regelmatig haar belangstelling toonde en in gesprek ging met bewoners en bewonersorganisaties.

Andere mooie uitdagingen
Ik laat met een gerust hart dit stadsdeel achter omdat ik weet dat de meeste zaken hier al goed geregeld worden door medewerkers van het stadsdeel en bewonersorganisaties. De uitdaging voor ons stadsdeel zit vooral in het meer reuring brengen onder andere op het vlak van kunst en cultuur“, aldus Petra. Zij is in augustus begonnen als stadsdeeldirecteur in stadsdeel Escamp. Veel mooie uitdagingen daar, maar hele andere dan in Leidschenveen-Ypenburg.

Geschenk namens BPY en bewonersorganisaties
Voorzitter Walter van Krieken van het BewonersPlatform Ypenburg gaf aan Petra nu al te missen. Hij bedankte haar voor wat zij persoonlijk en met haar team heeft betekend voor Ypenburg en de bewoners(organisaties). Zij kreeg namens het BPY en de bewonersorganisaties van Ypenburg twee mooie collages uitgereikt: een verzameling fotomomenten waar Petra in de afgelopen 5 jaar onderdeel van uitmaakte.

Petra, bedankt voor alles en veel succes en plezier in stadsdeel Escamp!

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten

‘Smoelenboek’ de Bras

Wijkz, in samenwerking met de gemeente Den Haag en bewonersorganisatie BurenvanDeBras, is bezig met een ‘smoelenboek’ voor de Bras. We

Nieuwsbrief 251 Natuurlijk Delfland

Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Lees hier het actuele nummer van de