21 juli 16:01

Aanleveren

Search
Close this search box.
BvB1

DeBras Cultuurweekend: JustPressPlay krijgt publiek op de banken

Zaterdagochtend startte het Cultuurweekend met een interactief kindertheater in de natuurlijke omgeving van het amfitheater in het Bieslandse Bos. De tribune zat al snel vol en de kinderen werden van toeschouwer zelf één van de spelers om op creatieve manier het publiek met ritmes en geluiden te verrassen. Het werd een spektakel waarbij interactief in de puurste zin toepasbaar was. Niet alleen kinderen maar ook volwassenen werden uitgedaagd om deel te nemen en de meesten deden dat met verve.

De laatste act was een fantastisch leuk chaotisch geluid makend klapstuk waarbij letterlijk iedereen op de banken of op het podium stond te klappen, roepen of te rennen.

Kortom: een super interactief creatief en cultureel schouwspel wat zeker herhaling verdiend!

Just Press Play door theatergroep ButWhatAbout was een initiatief van bibliotheek/cultuuranker Ypenburg en BurenvanDeBras.  Hoofdsponsor-partner gemeente Den Haag maakte dit mogelijk met daarnaast Staatsbosbeheer, Vrienden van de Bras, Oranjevereniging Pijnacker, Wijkz en gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten

‘Smoelenboek’ de Bras

Wijkz, in samenwerking met de gemeente Den Haag en bewonersorganisatie BurenvanDeBras, is bezig met een ‘smoelenboek’ voor de Bras. We

Nieuwsbrief 251 Natuurlijk Delfland

Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Lees hier het actuele nummer van de