26 februari 08:38

Aanleveren

Search
Close this search box.
agenda met tekst ALV

ALV van Bosweide op 6 maart druk bezocht

De opkomst bij de ALV was in jaren niet zo hoog geweest. De aftredende evenementen-commissie werd in het zonnetje gezet met bloemen en champagne.

De nieuwe evenementen-commissie was ook aanwezig. Belangrijkste punt op de avond was de presentatie van Warmtelinq+, de restwarmtepijpleiding die vanuit de Rotterdamse haven via Ypenburg naar Leiden zal gaan lopen.

Deze zal langs Bosweide aangelegd worden. Daarbij zijn er op dit moment nog 2 opties: ofwel onder het fietspad van de Ypenburgse Boslaan, ofwel via het talud langs de A4. Aangezien de 2e optie heel veel overlast voor heel Ypenburg zou betekenen, neigt men naar de 1e oplossing. In de notulen van de ALV wordt hier uitgebreider op ingegaan. In de volgende link van omroep West wordt ook op de zaak ingegaan.
Den Haag vreest omleidingen, herrie en andere overlast bij aftakking warmtenet

Verder zal er op woensdag 12 april van 19 tot 21 uur een gebiedsgesprek over het traject Rijswijk-Leidschenveen van Warmtelinq+ plaatsvinden in het Piet Vink centrum)

U kunt hier de notulen van de ALV teruglezen.

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten

Nieuwsbrief 230 Natuurlijk Delfland

Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Lees hier het actuele nummer van de

Hoe leuk is dit!

Laatst liep ik op de Laan van Hoornwijck ter hoogte van de kinderopvang en zag deze leuke containerplantjes!Daar