25 juni 23:52

Pendrecht / Zuidwijk

zomeragenda

De zomeragenda van je wijk op het WijkPlatform LikeJeWijk

De Wijkagenda van het WijkPlatform in jouw wijk staat in de maanden juli en augustus vol met activiteiten voor jong en oud. Zomeractiviteiten van wijkorganisaties, buurtverenigingen, wijkraden, ondernemers, medewerkers van de gemeente Rotterdam en SOL zijn zichtbaar op de verschillende WijkPlatformen!

Zoek het WijkPlatform in je wijk via www.likejewijk.nl en volg de wijksocials voor actuele updates, want 7 dagen per week zijn Ronald, Niels, Tim, Tessa, Sherlenne, Emilie en wijkreporters bezig met het organiseren van het WijkPlatform in je wijk! We controleren de enorme golf ingezonden berichten en activiteiten van Rotterdammers, LikeJeWijk Reporters en wijkpartners en zorgen dat het goed en vaak zichtbaar is via de wijkwebsites en socials, ook in de zomer gaan we gewoon door!

Ook zichtbaar worden?
Wil je jouw bericht of activiteit op de wijkwebsite terugzien en erna ook op de wijksocials zoals facebook, twitter en instagram? Download de speciaal hiervoor ontwikkelde LikeJeWijk App GRATIS via je App store OF ga naar een wijkwebsite en gebruik het aanleverformulier (knop boven aan de website).

Waarom?
Omdat TROTS, AANDACHT en POSITIVITEIT elkaar verbindt. Wij zorgen er samen met iedereen uit de wijk die ook mee wilt doen dat goed nieuws en mooie zaken beter onder de aandacht komen, want dat gebeurt nog steeds te weinig!

10 Jaar LikeJeWijk
Precies, wie goed doet, goed ontmoet… Sinds 4 juli bestaat LikeJeWijk 10 jaar. We zijn gestart in Beverwaard waar wij met de wijk de grootste positieve wijkcommunity van Rotterdam hebben gerealiseerd. Het WijkPlatform van LikeJeWijk is inmiddels beschikbaar in veel meer wijken, dat maakt ons trots. Zo helpen we de mensen en organisaties hun goede werk beter zichtbaar te maken en de buurt te verbinden!

Fijne Rotterdamse Zomer!
Team LikeJeWijk.

Deel dit bericht:

Categorieën

Gerelateerde berichten