17 juni 05:37

Pendrecht / Zuidwijk

feijenoordfest

Highlights van de Zomer op Zuid

Deze zomer zet Rotterdam de schijnwerpers op Zuid. Van juni t/m september is er voor iedereen heel veel te beleven met wel meer dan 60 festivals en culturele events. We lichten drie festivals voor je uit voor de komende 2 weken. Er is natuurlijk nog veel meer te beleven, check dan www.zomeropzuid.nl

Festival op Zuid
Vrijdag 23 juni vanaf 11.30 uur, Gooilandsingel
Festival op Zuid, het bruisende festival voor Zuid, door Zuid! Na maanden van hard werken zijn de bouwhekken aan de Gooilandsingel vervangen door prachtige natuurstenen banken, groenvakken, bomen, nieuw straatwerk én een spetterend waterplein. En dat willen zij vieren!

Gedurende de hele dag zijn er gratis activiteiten voor iedereen. Een heerlijke Tasty Tour, een bingoshow, buurtspeeddate-evenement en maak kans op fantastische prijzen. Ook zijn er dans- en muziekoptredens. Waag je aan een salsaworkshop en laat je heupen swingen. Liever actief bezig zijn? Neem deel aan een potje voetbal in de panna-kooi of slide over de stormbaan. Voor iedereen is er iets te beleven!

Festival op Zuid:

Krakti Festival
Zondag 25 juni van 12.00 uur tot 21.00 uur, Schinnenbaanpark
Dit festival in Beverwaard is meer dan alleen een muziekfestival. Krakti Festival is een afspiegeling van de diverse culturen in Rotterdam en laat dat zien met diverse onderdelen dat het festival presenteert. Tijdens Krakti festival bewonder je klederdracht, zijn er activiteiten voor de kids, kun je dansen en is er natuurlijk veel en lekker eten. Met de 17-koppige kawinaband PASSION die garant staat voor een mix van urban, merengue, zouk, bachata, socca, chutney en Nederlandstalige muziek belooft het een feest te worden.

Krakti Festival:

Feijn Oord Fest
Zondag 2 juli, Nassauhavenpark
Het feijnste festival op Zuid! Op 2 juli wordt het Nassauhavenpark omgetoverd tot een zomerfestival met gratis toegang voor bezoekers. Deze bomvolle, zomerse dag heeft voor ieder wat wils. Met sprankelende muziek, verfrissend straattheater, workshops, spelletjes en onweerstaanbaar lekker eten en drinken belooft het een feest te worden voor jong en oud. Het Feijn Oord Fest vindt plaats op zondag 2 juli in het Nassauhavenpark. Dit feestelijke festival vindt de hele dag plaats: van 12.00 uur tot 22.00 uur en is gratis te bezoeken.

Feijn Oord Fest:

Wil je weten wat er allemaal nog meer te doen is op Zuid? Kijk dan op www.zomeropzuid.nl

Deel dit bericht:

Categorieën

Gerelateerde berichten