12 juni 16:32

Aanleveren

Winter-Wijkkrant-Beverwaard-Like-je-wijk

De Winter Wijkkrant Beverwaard!

Wat leuk! Een kersverse winter wijkkrant is klaar en zal van 14 tot 17 december rondgebracht worden in Beverwaard (excl. de NEE/NEE stickers).

In deze wijkkrant aandacht voor het nieuwe wijkrestaurant Sjaantje, de Wijkhub en hoe moet je nou een bewonersinitiatief aanvragen, en bij wie? Ook veel tips over wat er allemaal te doen is zoals de kerstactiviteiten van het Buurtsteunpunt, SOL, in de IJsselburgh en de nieuwe Jongherenhub. Erg fijn dat veel organisaties hebben meegewerkt aan de realisatie, zijn we iets vergeten? Stuur het alsnog even in via: https://likejewijk.nl/ijsselmonde/aanleveren/.

We spreken in de wijkrant Beverwaardster Deborah Ledis en twee buurtmoeders Wendy en Ricarda die coach zijn van FC Laarwoud.

Kortom lekker veel positieve informatie voor en door Beverwaard. Mocht je de wijkkrant gemist hebben of niet hebben gekregen? Loop even langs de wijkhub, Huis van de Wijk de Focus, IJsselburgh of het Buurtsteunpunt… of lees ‘m hier!

Dank aan de Like Je Wijk AlliantiePartners die realisatie mede mogelijk maakte: Wijkraad Beverwaard, Woonbron, Gemeente Rotterdam en Winkelcentrum Beverwaard.

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Categorie├źn

Gerelateerde berichten