3 maart 03:05

Aanleveren

jerry 3

DE DUURZAAMHEIDSWINKEL IJSSELMONDE HELPT JE TE BESPAREN, JUIST NU!

Wil je aan de slag met energiebesparing? Dan ben je bij de Duurzaamheidswinkel aan het juiste adres!  Hier staan adviseurs voor je klaar om je vragen te beantwoorden, advies te geven én je verder op weg te helpen. Of je nu in een huur- of een koopwoning woont, de Duurzaamheidswinkel is er voor alle IJsselmondenaren.

Duurzaamheidswinkel in Keizerswaard

De duurzaamheidswinkel vind je in Keizerswaard en is open van dinsdag t/m vrijdag van 12.30 uur tot 16.30 uur. Je kunt er langskomen voor een gratis adviesgesprek én voor inspiratie. Zo staan er verschillende energiebesparende producten opgesteld zoals  ledlampen, radiatorfolie enwaterbesparende douchekoppen. Maar bijvoorbeeld ook zonnepanelen, isolatie en ventilatieboxen. 

Afspraak maken

Je kunt je bij de Duurzaamheidswinkel ook inschrijven voor verschillende diensten. Zo is het voor huiseigenaren uit IJsselmonde zelfs mogelijk je in te schrijven voor een maatwerkadvies. Energieadviseur, en IJsselmondenaar, Jerry Wesemann komt dan thuis bij je op bezoek om te bekijken hoe je je woning energiezuiniger, comfortabeler en gezonder kan maken.

Schrijf je in voor één of meerdere van onderstaande diensten:

  • Persoonlijk energieadvies op maat
  • Hulp bij zoeken geschikte bedrijven (offertetraject)
  • Workshop energiebesparing
  • Hulp bij aanvragen van subsidies en/of leningen
  • Diensten VVE-010
    • Workshops en cursussen
    • Informatiebijeenkomsten

 Inschrijven kan in de winkel of het inschrijfformulier.

PRAKTISCHE INFORMATIE
De Duurzaamheidswinkel is geopend van dinsdag t/m vrijdag tussen 12.30 en 16.30 uur. Schikt deze tijd niet? Maak dan een afspraak door een mail te sturen naar duurzaamheidswinkel@rotterdam.nl.

U vindt de Duurzaamheidswinkel in winkelcentrum Keizerswaard, Keizerswaard 80, 3078 AM Rotterdam (naast Intertoys en tegenover Kippie).

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van nieuws/tips/subsidies?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief > Meld je aan!

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Categorieën

Gerelateerde berichten