19 juni 13:56

Aanleveren

Lisette Angelista staand 2

Lissette is al 20 jaar dagelijks actief voor Hillesluis!

Dansen, knutselen, sporten, bingo en gezond eten. Lissette is van alle markten thuis. Op woensdag, donderdag en vrijdag organiseert zij verschillende activiteiten in Huiskamer Slaghekbuurt, Huiskamer Riederkwartier en Huis van de Wijk Irene. 

‘Ik zou nog wel meer activiteiten willen organiseren!’, zegt Lissette lachend. ‘Ik organiseer nu al 20 jaar activiteiten en ik vind het nog steeds ontzettend leuk om te doen. Het geeft me energie.’, legt ze uit. 

‘In Huiskamer Riederkwartier zit een sportgroep. Met doe ik sportieve activiteiten zoals dansen en we eten gezond samen. Dit is elke donderdag. In Huiskamer Slaghekbuurt zit Grupo Activo. Dit is een groep van 22 vrouwen die al 10 jaar lang bestaat. Dit doe ik elke vrijdag.’

In Huis van de Wijk Irene organiseert Lissette activiteiten voor een groep van 23 ouderen van 65 tot 90 jaar oud. ‘Ik sport met de groep, speel bingo of ik puzzel met ze. Het is altijd heel erg leuk om de mensen zo blij te zien als ze lekker aan het bewegen zijn of wanneer ze spelletjes spelen. Daar doe ik het voor!’, eindigt Lissette met een trotse lach.

De wijkkrant wordt vanaf 2 juni verspreid in de wijk. Samen staan we sterk(er). #TeamHillesluis. Lees de wijkkrant ook digitaal via deze link: https://bit.ly/3N6GgJW

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Gerelateerde berichten