19 juni 12:52

Aanleveren

Nica 1

Bijzondere bewoner: Nica Lovera 

De afgelopen jaren zijn voor veel mensen lastig geweest. Corona, de crisis en andere omstandigheden zorgen voor rare tijden. In deze tijden moeten we zorgen dat we goed voor onszelf zorgen, maar ook voor de mensen om ons heen. Nica Lovera, eigenaresse van B & D Beauty Collection, weet hier alles van. 

Nica woont in Hillesluis en heeft al heel wat meegemaakt in haar leven. ‘Je ziet het vaak niet bij mensen aan de buitenkant, maar ieder mens heeft zijn of haar eigen verhaal.’, vertelt ze. ‘Daarom is het heel belangrijk om eens te vragen aan buren, vrienden of onbekenden hoe het gaat. Of vraag eens of ze zin hebben om een bak koffie te drinken. Zo kom je in contact met meer mensen en kan je leuke banden opbouwen.’ legt Nica uit. 

‘Als ik een ding aan iedereen in Hillesluis mocht zeggen, zou het zijn: ik ben er voor u en ik denk aan u. Ik denk dat het heel belangrijk is om mensen het gevoel te geven dat ze nooit alleen zijn, ook al voelt het misschien wel zo.’, vertelt ze. ‘Zorg voor andere mensen, hoe je ook voor jezelf zorgt. Dat is mijn belangrijkste levensles.’ eindigt Nica.

De wijkkrant wordt vanaf 2 juni verspreid in de wijk. Samen staan we sterk(er). #TeamHillesluis. Lees de wijkkrant ook digitaal via deze link: https://bit.ly/3N6GgJW.

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Gerelateerde berichten