20 april 00:01

Aanleveren

Het-Vrouwenhuis-Hillesluis-Hoofdafbeelding-LikeJeWijk-U46cu

Het Vrouwenhuis Hillesluis

Meral heeft in verschillende buurthuizen gewerkt en vrijwilligerswerk werk gedaan. Ze merkte dat veel vrouwen om haar heen behoefte hadden om samen te komen. Daarom heeft zij, samen met een vriendin, het Vrouwenhuis Hillesluis opgericht.

Het vrouwenhuis bestaat inmiddels bijna 1 jaar. De vrouwen komen samen en doen verschillende activiteiten samen, zoals tekeningen maken over hun dromen (zie foto). Maar, ze luisteren vooral veel naar elkaar. “Samenwerken, gezelligheid, leren en gezond blijven vinden we heel belangrijk. We helpen elkaar met al deze onderwerpen.” vertelt Meral.

“Wij hebben geen vaste deelnemers, iedereen mag meedoen. Achtergrond en leeftijd is niet belangrijk. Als je tijd en zin hebt, mag je gewoon langskomen.” zegt Meral met een lieve lach. Elke vrijdagochtend is de Vrouwengroep Hillesluis in Huiskamer van de wijk Slaghekbuurt. Kom gerust langs!

Dit artikel is ook (in korte versie) gepubliceerd in de wijkkrant van Hillesluis, welke huis aan huis verspreid is in de winter van 2022. Lees ook digitaal via deze link: https://likejewijk.nl/feijenoord/wijkkrant-hillesluis-winter-2022-2023/

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Gerelateerde berichten