3 oktober 20:27

Aanleveren

Westerbeekstraat 1

Opleuken in de Westerbeekstraat

Sandra Bahadoer woont in de Westerbeekstraat en vond dat haar straat wel wat opgeleukt kon worden. Toen ze de bankjes en plantenbakken in de Riederlaan zag, raakte ze geïnspireerd.

‘Ik ben aan de slag gegaan en heb via Opzoomer Mee de banken en plantenbakken voor deze straat kunnen krijgen.’, vertelt Sandra. ‘Op Tweede Paasdag heb ik de spullen aan mijn buren gegeven zodat iedereen zelf aan de slag kon. Inmiddels staan er al veel plantenbakken met mooie bloemen en plantjes voor de deuren en ook de bankjes staan buiten. Ik vind dat de straat er gelijk al een stuk gezelliger uitziet!’, zegt ze vrolijk.

‘Laatst kwam ik thuis van werk en toen zag ik een paar buren met elkaar zitten op de bankjes en gezellig kletsen in het zonnetje. Het is heel erg leuk en fijn om te zien dat de bankjes zo’n goed effect hebben. Niet alleen op de uitstraling van de straat maar ook op het bouwen van contacten tussen buren.’, eindigt Sandra.

De wijkkrant wordt vanaf 2 juni verspreid in de wijk. Samen staan we sterk(er). #TeamHillesluis. Lees de wijkkrant ook digitaal via deze link: https://bit.ly/3N6GgJW.

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Gerelateerde berichten

Tuinopruimdag buurt 9

Op woensdag 27 september heeft Havensteder een tuinopruimdag georganiseerd in buurt 9. Hierbij hebben ze geholpen met het