28 maart 20:44

Aanleveren

speel-2

Bewonersbijeenkomst Speelboerderij Odilia

Speelboerderij Odilia is sinds vorige week dicht.

Een besluit dat genomen is omdat de beheerder niet meer wordt gefinancierd. Dit besluit en de sluiting gaven onrust en veel vragen bij bewoners en wijkpartners. Om deze vragen te beantwoorden en oplossingen te zoeken is samen met speelboerderij Odilia een bewonersbijeenkomst georganiseerd. Een grote opkomst met veel bewoners die Odilia van waarde vinden in de wijk. De gemeente en BSW (buurtspeelwerk) kregen veel vragen en niet alles is beantwoord. Wel is er iedereen veel aan gelegen om de speelboerderij open te houden. Er zijn hiervoor verschillende mogelijkheden verkend.

De Wijkraden Bloemhof, Vreewijk en Hillesluis gaan zich hiervoor actief voor inzetten. Met de speelboerderij vindt er vervolg plaats en binnen enkele weken herhalen ze deze bijeenkomst, zodat iedereen goed op de hoogte is van de uitkomsten en hopelijk een duurzame oplossing. Want veilig spelen in de wijk is voor al onze kinderen van onschatbare waarde!

Stadsmarinier Sana deelde de foto’s met ons via de app.

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten

Wijkagenten Bloemhof

Wie is mijn wijkagent in Bloemhof? Wijkagenten zijn uw eerste aanspreekpunt wanneer u iets wilt bespreken dat geen

Ramadan in Hillesluis

De Ramadan, de vastenmaand voor moslims is gestart. Gedurende een hele maand mogen moslims vanaf de dageraad tot

Zondagsdienst in Hillesluis

Ook op zondag is er genoeg werk in Hillesluis! Open containers, graffiti, weesfietsen. Onze handhavers werken vol energie