4 juni 01:48

Aanleveren

De_BrasGotTalent

Zonnig BrasGotTalent laat vele talenten zien!

Afgelopen zaterdagmiddag 21 mei konden bewoners van DeBras, in een heerlijk zonnetje, de talenten van hun buren aanschouwen. Jong & oud, van goochel-act, zang, dans tot instrumentaal; het waren leuke en zeer onderhoudende optredens.

Na het welkomstwoord van voorzitter Walter van Krieken kondigde spreekstalmeester Jelle Boels een speciaal gastoptreden van het Haags Instrumenteel Jeugdensemble aan. Zij trakteerden het publiek op mooie uitvoeringen van Beethoven tot “Walt Disney” en verlieten onder groot applaus het podium.

Daarna was het podium voor de talenten uit DeBras. Zie lieten er geen misverstand over bestaan dat in het “kleine” woonwijkje grote talenten te vinden zijn. Elk optreden werd met groot applaus beloond en aan het einde namen alle deelnemers gezamenlijk nog een daverend applaus in ontvangst en namen zij afscheid van het publiek dat had genoten. Voor volgend jaar staat iedereen al trappelend van ongeduld klaar en hopelijk komen er dan nog meer talenten bij.

BrasGotTalent is georganiseerd door BurenvanDeBras en mede mogelijk gemaakt door partners gemeente Den Haag, Staatsbosbeheer, Staatsbosbeheer. Vrienden van de Bras, Oranjevereniging Pijnacker-Nootdorp en gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten