19 april 23:12

Aanleveren

Zoek
Sluit dit zoekvak.
IMG-20220522-WA0007

DeBras: Zomerconcert Pique-Nique

Zondag 22 mei was het eindelijk zo ver. Voor de 10de editie van Zomerconcert Pique-Nique zorgde “DeBras-buuv” Barbara Reiter voor een speciaal muzikaal ensemble. De “Cee Bee’s”, bestaande uit Cvetanka Sozovska, Barbara Erdner, Margot Oitzinger en Barbara Reiter, speelde op fantastische wijze stukken van o.a. Mozart, Haydn en Piazolla.

Jong en oud zat op het puntje van hun stoel om in de ambiance van het amfitheater in het Bieslandse bos deze adembenemende uitvoering tot zich te nemen. Het was heerlijk genieten in de “achtertuin” van DeBras en menig bezoeker had een “pique-nique”-mand meegenomen om nog wat lekkers te nuttigen.

In de pauze was het tijd voor de traditionele “petje op – petje af”-quiz waarin het hele publiek werd gevraagd om hun kennis van klassieke muziek weer naar boven te halen. Met uiteindelijk één persoon die de prestigieuze 1e prijs in ontvangst mocht nemen. Na de pauze volgde het tweede deel en na hun laatste nummer werd het drijvende podium pas naar de kant gehaald nadat de “Cee Bee’s” onder luid applaus hadden ingestemd met een mooie toegift.

Kortom: het was zondagmiddag een en al genieten voor publiek en artiesten. Jammer dat er een einde aan kwam, maar er was nog tijd genoeg voor een zeer gezellige naborrel en plannen voor volgend jaar zijn al weer in de maak.

Zomerconcert Pique-Nique is georganiseerd door BurenvanDeBras en mede mogelijk gemaakt door partners gemeente Den Haag, Staatsbosbeheer, Staatsbosbeheer. Vrienden van de Bras, Oranjevereniging Pijnacker-Nootdorp en gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten

Nieuwsbrief 238 Natuurlijk Delfland

Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Lees hier het actuele nummer van de