23 april 09:11

Aanleveren

Zoek
Sluit dit zoekvak.
LJW scouting Satoko Kitahara

Scouting Satoko Kitahara beleefde een super geslaagde reünie

Meiden scouting biedt al 60 jaar kinderen en jongeren een actieve en uitdagende invulling van hun vrije tijd. Iedere week iets nieuws, geks, spannends, uitdagends en avontuurlijks beleven? Dat is Scouting! Leden en (oud) vrijwilligers uit de jaren 60 t/m heden waren aanwezig en hebben heerlijk bijgekletst. Echter ook de oude fotoboeken / logboeken werden druk bekeken. Voor velen was het een eerste ontmoeting met de verbouwde locatie en de nieuwe botenloods.

De activiteiten van scouting Satoko Kitahara zijn niet alleen leuk, maar ze dragen ook bij aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen en jongeren. Ook als vrijwilliger bij Scouting draait het om plezier en uitdaging, maar ook een gave vrijwilligersklus waarbij je jezelf ontwikkelt. Daar heb je niet alleen wat aan bij Scouting.

Zin om vrijwilliger te worden?
We hebben nog plek voor vrijwilligers! Leidinggeven bij een leeftijdsgroep die je aanspreekt, meewerken om een kamp te organiseren of gewoon een klusje doen op het moment dat het je uitkomt. Al bij een uurtje inzet per maand, ben je voor Scouting een supervrijwilliger! Met meer vrijwilligers kan scouting Satoko Kitahara nog meer meiden een plek binnen Scouting geven.

Kom gerust op vrijdag of zaterdag een keer langs om te kijken hoe het eraan toegaat! Wil je van tevoren meer informatie? Dan kan je contact opnemen met Natascha van der Heiden via 06 102 995 55 of info@satokokitahara.nl.

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten

Nieuwsbrief 238 Natuurlijk Delfland

Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Lees hier het actuele nummer van de