28 mei 16:55

Aanleveren

Zoek
Sluit dit zoekvak.
repaircafe nootdorp

Repair Cafe Nootdorp 10 jaar

Repair Café Nootdorp viert 10-jarig bestaan met ‘Kunst en Kitsch’Zaterdag 21 oktober is er weer Repair Café in Nootdorp en dan wordt ook het 10-jarig bestaan gevierd.

Er is Repair Café tussen 10.00 en 12.00 uur waarin ook Jan en Mart van ‘tussen Kunst en Kitsch’ kunstvoorwerpen, schilderijen, porselein, servies enzovoorts beoordelen en waarderen. Dus heeft u iets in huis waar u de waarde en achtergrond van wilt weten? Kom dan naar het Repair Café. Uiteraard kunt natuurlijk ook gewoon uw kapotte apparaten, textielreparaties, speelgoed, lampen aanbieden aan onze vrijwilligers/reparateurs. We hebben een heerlijke lekkernij bij de koffie (samen 1 euro)Mocht u een goed (kunst)advies hebben gekregen en/of is uw apparaat gemaakt dan wordt een vrijwillige donatie op prijs gesteld.

Nieuwe huisstijl
Rond 12.00 uur wordt buiten de nieuwe huisstijl onthuld door wethouder Hanneke van de Gevel. Er wordt altijd samen gekeken wat er gemaakt kan worden. Bij drukte kunt u één artikel per keer laten repareren of bij Jan en Mart één artikel laten beoordelen. Uiteraard kan er wel weer worden aangesloten in de rij als er nog tijd is.

Het Repair Café is elke derde zaterdag van de maand van 10.00-12.00 uur en vindt plaats in Kindcentrum Regenboog, Kon. Julianastraat 1 in Nootdorp.

Meer info: kijk op www.facebook.com/RepairCafePijnackerNootdorp of mail met repaircafepn@gmail.com

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten

Nieuwsbrief 244 Natuurlijk Delfland

Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Lees hier het actuele nummer van de