27 mei 02:32

Aanleveren

Zoek
Sluit dit zoekvak.
LJW De Bras afvalinzameling Vuurwerkafval

Record inzameling vuurwerkafval, oude kerstbomen & frituurvet

Zaterdag 6 januari was het vanaf 1400 uur druk bij buurthuis DeYp. Menig buur had zich ingespannen om de straten van onze buurt schoon te krijgen. Het leverde een mooi schouwspel op om te zien hoe jong & oud op de fiets, lopend, met skelters of bestelbus vuurwerkresten en kerstbomen brachten. De containers zaten al snel vol en ook de “hakselaar” was volop in bedrijf. Met de inzameling van 33 liter frituurvet, 218 bomen en 10 volle containers met vuurwerkafval is weer een record gezet!

DeBras gaat opgeruimd het nieuwe jaar in!


De winnaars met de meeste kerstbomen (66 stuks) en vuurwerkafval (84 zakken) kregen een oorkonde en kadobonnen uitgereikt. Naast deze winnaars, is onze wijk de grootste winnaar want die is weer zo goed als schoon! Dank aan iedereen die heeft meegeholpen!!!!

Ondanks deze geslaagde inzamelingsactie zijn er ook minder leuke zaken te constateren zoals opgeblazen prullenbakken en restanten van vreugdevuurtjes die buren zijn vergeten op te ruimen. Hopelijk leidt dit tot een goed voornemens om volgende keer de prullenbakken heel te houden en wel de troep op te ruimen.

Deze inzameling is georganiseerd door BurenvanDeBras en Vrienden van de Bras en mede mogelijk gemaakt door sponsor-partner gemeente Den Haag, stadsdeelkantoor L’veen_Ypenburg en Haagse Milieu Services (HMS).

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten