23 juni 23:12

Aanleveren

Zoek
Sluit dit zoekvak.
LJW toekomst LEYP in 2050 02

Hoe ziet Leidschenveen-Ypenburg eruit in 2050 als jij aan de knoppen zit?

In de omgevingsvisie Den Haag leggen we samen vast wat voor stad we in 2050 willen zijn. We willen ook graag met u bespreken hoe u de toekomst van Den Haag ziet en welke keuzes we in de komende jaren gezamenlijk moeten maken. Komt u ook dinsdagavond 16 januari 2024 naar De Verkeerstoren?

Programma
De bijeenkomst is voor iedereen uit het stadsdeel Leidschenveen-Ypenburg, dus de wijken Forepark, Leidschenveen, Ypenburg en Hoornwijk.

Om 17.30 uur starten we met eten en een drankje. Na een korte uitleg over de omgevingsvisie gaan we aan de slag. Er zijn verschillende onderdelen waar u aan mee kunt doen. Rond 20:00 uur zijn we klaar. De uitkomsten van deze avond zijn straks terug te vinden in de omgevingsvisie.

Waardevolle plekken
We willen graag van u op kaart zien welke waardevolle plekken er in uw buurt aanwezig zijn en vooral waarom deze plekken van betekenis zijn voor u.

De Haagse mixer
Den Haag heeft ambities voor de toekomst, maar we kunnen niet alles tegelijkertijd doen. Er zijn nog veel keuzes te maken en daar hebben we uw hulp bij nodig.

Dit doen we met de Haagse Mixer. Dit is een ‘mengpaneel’ met zes schuiven om de perfecte mix voor de stad in 2050 te maken. Hoe hoger de schuif hoe belangrijker het onderwerp. Tijdens het spelen van de Haagse Mixer gaan we ook over uw keuzes in gesprek. Waarom kiest u hiervoor? En waarom juist niet?

Aanmelden
Wilt u meedoen? Dan is het fijn als u zich aanmeldt door het sturen van een mail naar omgevingsvisie@denhaag.nl

Omgevingsvisie Den Haag 2050
Wilt u meer weten over de omgevingsvisie? Kijk dan op www.omgevingsvisie.denhaag.nl

Graag verwelkomen wij u op 16 januari!

Team Omgevingsvisie Den Haag 2050

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten