30 september 04:53

Aanleveren

Hengel1

Prachtige hengelsportzaak geopend in winkelcentrum Ypenburg

Recentelijk is aan de Kling 5 in winkelcentrum Ypenburg geopend hengelsportzaak Carpcity, een speciaalzaak van 450 m2 voor met name de karpervisser.

Nederland telt ruim 2 miljoen sportvissers, en heeft daarmee in Europa na de vier Scandinavische landen, procentueel de meeste sportvissers wat neerkomt op ruim 10% van de totale bevolking. De sportvisserij wordt nog wel eens afgeschilderd als een hobby voor wat oudere mannen met veel tijd, niets is echter minder waar; uit onderzoek blijkt dat sportvissen gedaan wordt door mannen én vrouwen van alle leeftijden en uit alle rangen en standen.

Van die 2 miljoen sportvissers hebben 14% het specialisme vissen op karpers, wat betekend dat dit verreweg de meest populaire manier van vissen is. Hengelsportzaak Carpcity haakt daar uitstekend op in. Bij binnenkomst ontvouwt zich een waar eldorado voor de karper visser.  Een zeer breed assortiment aan artikelen staan ruim en overzichtelijk opgesteld en komt de visser ogen te kort om al dat moois te aanschouwen in deze supermoderne winkel.

Een medewerker zegt: ‘wie op karpers vist, is bij ons aan het juiste adres. Wij hebben alles voor de liefhebber, en verkopen producten voor elke beurs. In de hele omgeving is niet zo’n zaak te vinden als de onze’. Zeer positieve reacties heeft Carpcity ontvangen van het winkelend publiek, ook van niet vissers. Fijn dat er weer een leegstaand pand is opgevuld is de veel gehoorde reactie. Carpcity is dan ook een verrijking voor ons winkelcentrum!

Foto’s: Dick Muijs

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten

Pmd niet meer apart

Vanaf september 2023 haalt de gemeente pmd op een andere manier op (inzamelen). In de meeste wijken hoeft