16 juli 09:01

Aanleveren

Zoeken
Sluit dit zoekvak.
LJW_ALG_buurtsportcoach1

Nieuws & activiteiten Buurtsportcoach – april t/m juni 2024

Buurtsportcoach Jeffrey van Dijk heeft weer een nieuw overzicht samengesteld met alle sport- en/of beweegactiviteiten die zijn opgezet in de wijk en met nieuwe ideeën hiervoor. Je leest er alles over in de actuele nieuwsbrief van april-juni 2024.

In deze nieuwsbrief onder andere:

  • Fitness groep bij Piet vink gestart
  • De 1e fietstocht in Ypenburg gaat bijna van start
  • Wandelgroepen in Ypenburg & Leidschenveen

Wat doet de buurtsportcoach?
De Buurtsportcoach begeleidt wijkbewoners naar een actief, gezond en vitaal leven d.m.v. individuele coaching. De coaching is geheel kosteloos en voor iedereen boven de 18. Voor meer informatie over Buurtsportcoaches: https://buurtsportcoachdenhaag.nl/

Wie is de buurtsportcoach voor Leidschenveen-Ypenburg?

Jeffrey van Dijk is de Buurtsportcoach voor Leidschenveen-Ypenburg. Alle volwassen (18+) buurtbewoners kunnen bij hem terecht voor vragen die betrekking hebben op vitaliteit, welzijn en bewegingsactiviteiten.


Wanneer je ideeën hebt over nieuw op te zetten beweegactiviteiten, dan kan je ook contact opnemen met Jeffrey via jeffrey@buurtsportcoachdenhaag.nl of 06-10011859. Daarnaast bestaat er een mogelijkheid om individuele buurtbewoners, middels een kennismakingsgesprek, toe te leiden naar passend aanbod toe. Hierbij borgen we de intrinsieke motivatie, zorgen voor de juiste begeleiding en streven dus naar maatwerk.

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten