20 april 02:49

Aanleveren

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Lentefris grofvuil inzameling De Bras (1)

DeBras gaat lentefris en opgeruimd het voorjaar in!

Succesvolle Grofvuil-inzameling zaterdag 23 maart

Bewoners van DeBras hebben goed gebruik gemaakt van de, door BurenvanDeBras en gemeente Den Haag, georganiseerde grofvuil-inzameling om opgeschoond de lente te beginnen.

Na eerst een paar hagelbuien te hebben getrotseerd, kwam er een voorzichtig een lentezonnetje tevoorschijn en brachten bewoners auto’s, bakfietsen en bolderkarren vol met hun troep naar de mannen van de Haagse Milieu Service (HMS) die alles vakkundig lieten verdwijnen in de daarvoor bestemde wagens. Uiteindelijk zaten nagenoeg alle wagens vol en moest zelfs de KCA-wagen worden omgewisseld.

Kortom: Een zeer geslaagde opruimactie voor heel DeBras en de gemeente. Iedereen zijn/haar troep kwijt, minder zwerfvuil bij de afvalcontainers en HMS hoeft de komende weken minder door de wijk te rijden om grofvuil-afspraken op te volgen.

Dank aan gemeente Den Haag en de mannen van HMS om dit te faciliteren en dank aan de bewoners om er goed gebruik van te maken!

De Lentefris grofvuil-inzameling is een initiatief van BurenvanDeBras en mogelijk gemaakt door sponsor-partner gemeente Den Haag, Haagse Mileu Service (HMS) in samenwerking met Vrienden van de Bras, Wijkz en buurthuis DeYp.

Video-impressie Lentefris Grofvuilinzameling bij Buurthuis De Yp

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten

Nieuwsbrief 238 Natuurlijk Delfland

Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Lees hier het actuele nummer van de