19 april 23:28

Aanleveren

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Nieuwbouw-TNO-hoofdafbeelding-LikeJeWijk-PFdhw

Nieuwbouw TNO

De huidige planning van de nieuwbouw bij TNO is dat men half oktober 2023 begint met heien. Dat zal 5 ongeveer weken duren. Doordeweeks vanaf 7 uur ’s ochtends zal men dit geluid kunnen horen tot circa 5 uur ‘s middags.

Het zware bouwverkeer zal de hoofdingang aan de Ypenburgse Boslaan nemen. Het lichtere bouwverkeer zal de achteruitgang (zie foto) nemen bij de centrale van Eneco en dan via de rondweg op het terrein van TNO naar het bouwterrein rijden. Daarbij zullen ze gebruik maken van het weggetje dat parallel aan Bosweide loopt en zullen ze vlak langs Bosweide rijden. De bouw zal 1 tot anderhalf jaar duren.

TNO zal primair via hun website communiceren en zal niet direct bewoners informeren. Het hek bij de Wingerd is een nooduitgang en zal niet gebruikt worden. Om op de hoogte te blijven van dit project kan men het beste de website van TNO volgen.

https://www.tno.nl/nl/over-tno/organisatie/units/defensie-veiligheid/tno-onderzoek-locatie-ypenburg/

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten

Nieuwsbrief 238 Natuurlijk Delfland

Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Lees hier het actuele nummer van de