21 april 15:38

Aanleveren

Zoek
Sluit dit zoekvak.
1000015916

Meer tuintjes om de ondergrondse containers!

Vanuit de gemeente Den Haag is, ongeveer twee jaar geleden een pilot project voor het plaatsen van tuintjes om de ondergrondse containers (Orac), gestart. Actieve bewoners, die ook Orac adoptanten zijn, konden zich hiervoor via het stadsdeelkantoor Leidschenveen/Ypenburg inschrijven. Met een omschrijving, waarom men dit tuintje graag wilde.

Er waren 50 tuintjes te verdelen. In Singels zijn er vier tuintjes om de ondergrondse containers geplaatst. De Orac adoptanten waren blij verrast. Het is wel de bedoeling, dat zij met actieve bewoners de tuintjes ook gaan verzorgen. Men heeft hiervoor een emmer en een harkje gekregen.
Hopelijk gaat er op deze manier geen extra (zwerf)vuil meer worden bijgeplaatst om die ondergrondse containers. Samen met elkaar voor een schonere wijk!

Dit bericht is ingestuurd via Likejewijk door Singels-bewoonster Henny, tevens is zij een van de vrijwillige orac-adoptanten in haar wijk.

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten

Nieuwsbrief 238 Natuurlijk Delfland

Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Lees hier het actuele nummer van de