21 juli 14:50

Aanleveren

Search
Close this search box.
Bieslanddagen-logo-RGB-for-web

Kom op 2 en 3 september naar de Bieslanddagen

Op verschillende locaties in het Delftse Hout, het Bieslandse Bos, de Bieslandse Polder en Klein Delfgauw, kan jong en oud genieten van de vele activiteiten.

Bekijk het programma en ontdek wat er op de verschillende locaties te doen is. De Bieslanddagen zijn het best te bezoeken op de fiets. Hiervoor hebben we een speciale fietsroute voor je uitgestippeld. Ook rijden er pendeldiensten, zoals een treintje en de welbekende trekker, om je van a naar b te brengen. Nieuw is de digitale plattegrond, die je tijdens jouw bezoek als navigatie kunt gebruiken. Ontdek wat er dit jaar allemaal te doen is en geniet van de Bieslanddagen!

In 2004 werden de eerste Bieslanddagen georganiseerd. Jong en oud kon vanaf dat moment jaarlijks het eerste weekend van september komen genieten van de polder. Een natuurfeestje door én voor de buurt, waar inmiddels menig buurtbewoner ieder jaar weer naar uitkijkt. Voorheen vonden de Bieslanddagen in de Bieslandse Polder en Klein Delfgauw plaats. Sinds 2022 hebben we onze activiteiten uitgebreid en zijn we ook in het Delftse Hout en het Bieslandse Bos te vinden. Dankzij de vele vrijwilligers uit de buurt, lokale organisaties en bedrijven, sponsoren en fondsen kunnen we de Bieslanddagen nog steeds kosteloos voor bezoekers houden. Hierdoor is ons evenement voor iedereen toegankelijk. En daar zijn we trots op!

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten

‘Smoelenboek’ de Bras

Wijkz, in samenwerking met de gemeente Den Haag en bewonersorganisatie BurenvanDeBras, is bezig met een ‘smoelenboek’ voor de Bras. We

Nieuwsbrief 251 Natuurlijk Delfland

Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Lees hier het actuele nummer van de