17 juni 04:55

Aanleveren

Zoek
Sluit dit zoekvak.
20231028_182725

Halloween vossenjacht in Singels

Op 28 oktober 2023 was het zover. De Halloween vossenjacht kon eindelijk, na een aantal jaren niet (door covid), plaatsvinden in de wijk. Scoutinggroep Van Weerden Poelman en de bewonersorganisatie Singels organiseerden dit spannende spektakel.

Op het Wethouder Visscherplantsoen konden kinderen met hun ouders, al dan niet griezelig verkleed, zich bij de halloween tent melden. Daar kregen zij een stempelkaart. De bedoeling was dat zij in de buurt op zoek gingen naar de 10 zogenaamde vossen. Wanneer de stempelkaart vol kruisjes stond, konden de kinderen terug naar de halloween tent. Er was warme chocolademelk en er werden broodjes afgebakken rondom de vuurbakken, onder toezicht van de ouders en de organisatie. De kinderen spraken daar vooral over hoe superleuk zij de vossenjacht vonden. Met al de griezelige vossen, die zich goed hadden verstopt.

Na afloop zeiden de ouders, dit was wat de buurt weer eens nodig had. Een gezellig Halloweenfeest voor kinderen en eigenlijk ook een beetje voor ons. Dus is het een feest voor jong en oud. Volgend jaar weer een vossenjacht, nog grotere, riepen enkele kinderen spontaan in koor!

De ouders en betrokken bewoners spraken nog hun speciale dank uit voor de goede organisatie (bij de op- en afbouw), door Soutinggroep Van Weerden Poelman en de bewonersorganisatie Singels.

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten