19 juni 12:14

Aanleveren

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Halloween_De_Bras_2022_1

Halloween DeBras: Griezelen met de buren!

Zondag 30 oktober werden jongeren van 4 t/m11 jaar de stuipen op het lijf gejaagd tijdens de Freaky Forrest tocht door het Bieslandse Bos. Achter elk bosje en boom kon je worden verrast door een tevoorschijn springende griezel; de één nog enger dan de ander.

De Trick or Treat tocht door de wijk vond op maandag 31 oktober plaats. Doodeng versierde huizen en nog meer griezels moesten worden overwonnen voordat menig snoepje of ander lekkers kon worden verzameld.

De Heksenketel-tent van BurenvanDeBras was voor de meesten een welkome pleisterplaats om van alle schrik te bekomen onder genot van muffins met bebloede vingers en een choco met slagroom of een glühwein voor de volwassenen.

De Halloween-activiteiten zijn georganiseerd door bewonersvereniging Buren van De Bras, Vrienden van de Bras en Freaky Forrest en mede mogelijk gemaakt door sponsor-partners gemeente Den Haag en “huis”drukkerij Tan Heck.

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten

Reminder! DeBras Cultuurdagen

Zaterdag 22/6 11:00 uur kindervoorstelling JustPressPlay in het Amfitheater Bieslandse Bos Ook zonder BrasGotTalent is er genoeg te

Nieuwsbrief 247 Natuurlijk Delfland

Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Lees hier het actuele nummer van de