30 september 04:49

Aanleveren

Winkelcentrum1

Gemeente Den Haag ondertekent onderhoudsovereenkomst voor stegen Winkelcentrum Ypenburg

Op vrijdag 22 juli heeft de gemeente Den Haag samen met de Verenigingen Van Eigenaren (VVE’s) van de parkeergarages van winkelcentrum Ypenburg een onderhoudsovereenkomst getekend naar aanleiding van het vergroenen van de stegen van het winkelcentrum waaronder zich de parkeergarages bevinden.

Groene stegen
De stegen van het winkelcentrum zijn de afgelopen periode flink opgeknapt. Om het winkelcentrum aantrekkelijker te maken, zijn er planten- en bloemperken geplaatst. Ook zijn er banken geplaatst waar de bezoeker van het winkelcentrum heerlijk kan zitten.

Onderhoudsovereenkomst
De planten- en bloemperken zijn aangelegd op het dak van de ondergrondse parkeergarages van het winkelcentrum. In de ondertekende overeenkomst is vastgelegd hoe de gemeente en de VVE’s omgaan met het aangelegde groen en de bestrating als er onderhoud nodig is aan het dak van de garages.

Waardering
Petra Sevinga bedankte iedereen en sprak haar waardering uit voor het behaalde resultaat, tot stand gekomen na vele intensieve gesprekken met alle betrokkenen. ‘Het winkelcentrum heeft met de vergroening in de stegen een duidelijke opknapbeurt gekregen en met het plaatsen van de nieuwe banken waar veel gebruik van wordt gemaakt is het nog gezelliger en leuker geworden’.

Ondertekening
De onderhoudsovereenkomst werd ondertekend  door Ewit Groen, Bestuurslid parkeergarage 2, Petra Sevinga, stadsdeeldirecteur Leidschenveen/Ypenburg, en Victor Simonis, accountmanager  VVE’s.

Verder waren aanwezig Peter de Zoete, van Blok E en bestuurslid parkeergarage 1, Albert Zwijnenburg, Groenbeheerder, Frank Gilmoor Technisch Manager VVE’s, en Johan Molenkamp, stadsdeelmedewerker Fysiek Domein en Participatie Gem Den Haag Dienst Publiekzaken.

Tekst en Foto: Dick Muijs   

Foto 1: Alle betrokkenen genieten op de nieuwe banken; v.l.n.r: Johan Molenkamp, Albert Zwijnenburg, Victor Simonis, Ewit Groen, Peter de Zoete, Petra Sevinga, Frank Gilmoor.

Foto 2: Ondertekening overeenkomst: v.l.n.r. Ewit Groen, Petra Sevinga, en Victor Simonis.

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten

Pmd niet meer apart

Vanaf september 2023 haalt de gemeente pmd op een andere manier op (inzamelen). In de meeste wijken hoeft