26 september 17:58

Aanleveren

BPY verzoekt actie politici ter verbetering verkeersknelpunten Ypenburg

Beste politici,
Op 15 februari waren bijna alle partijen onze gast in de digitale huiskamer van Ypenburg voor een interessante discussie over verbeterpunten die leven bij de Ypenburgers. Bij de nazorg richting onze achterban kwam naar boven dat o.a. veilig verkeer hoog op de agenda staat.

Er werd “ja gezegd” toen ik vroeg of iedereen zich wilde inzetten voor de bewoners van Ypenburg.

Tijdens onze verkeersknelpunten-ochtend op zaterdag 18 juni waren stadsdeelkantoor, CU SGP, Hart voor Den Haag en Partij voor de dieren vertegenwoordigd. Wij, de bewoners van Ypenburg, hopen en zien graag dat alle partijen zich inzetten voor verbetering van verkeersveiligheid in Ypenburg.

Hierbij doen we jullie onze samenvatting van de oplossingsrichtingen per knelpunt toekomen en dringen wij erop aan om samen met jullie in gesprek te komen met beleidsmakers en -uitvoerders zodat we gezamenlijk de oplossingsrichtingen kunnen bespreken. Naar ons inzicht zijn er vele wegen die naar Rome leiden en sommige opties hoeven zeker niet altijd veel geld te kosten.

Wij vernemen graag wanneer u onze knelpuntensamenvatting in de raadzaal bespreekt en wanneer wij een uitnodiging op ’t Spui tegemoet kunnen zien.

Namens de Ypenburgse bewonersorganisaties en de Ypenburgers.

Warme groet,

Walter van Krieken

Voorzitter bewonersplatform Ypenburg (BPY)

 Fietsrondje Ypenburg.pdf

 Samenvatting verkeersknelpunten.pdf

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten