20 april 03:41

Aanleveren

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Jaarvergadering

Bewonersorganisaties Ypenburg vol energie!

Dinsdag 19 maart waren de bewonersorganisaties van Morgenweide, Singels, Bosweide, Waterwijk en DeBras bij elkaar om tijdens hun Algemene Ledenvergadering van bewonersplatform Ypenburg terug te blikken op 2023 en vooral ook om vooruit te kijken naar 2024.

Terugblikkend op 2023 komt vooral naar boven dat er veel werk is verricht om, naast diverse activiteiten voor de eigen buurt, belangenbehartiging voor heel Ypenburg invulling te geven; van verkeersveiligheid, energietransitie tot de Parels van de Vinex en een nieuwe integraal social media platform LikejewijkYpenburg.  Het doet er allemaal toe en draagt positief bij aan het grotere geheel. Een paas-bedankje voor alle vrijwilligers werd zeer gewaardeerd.

Ook voor 2024 staan er weer uitdagingen voor de deur. Hoe kunnen we de belangen nog beter behartigen? Zijn bewoners, gemeente en politiek bereid om nog nauwer samen te werken? Hoe komen we in contact met nog meer vrijwilligers? Welke bewoners uit de wijk willen regelmatig nieuws uit de wijk aanleveren voor LikejeWijkYpenburg om medebewoners nog beter te informeren? Kortom: genoeg te doen en iedereen heeft er zin in.

Wil je meer weten wat BPY en de bewonersorganisaties in 2023 hebben gedaan, bekijk dan hier het jaarverslag 2023

Benieuwd wat de plannen zijn voor 2024? Dat kun je lezen in het jaarplan 2024.

Bewonersplatform Ypenburg (BPY) is een initiatief van alle Ypenburgse bewonersorganisaties om zich te verenigen om op die manier meer te kunnen betekenen in hun rol als belangenbehartiger en organisator van buurtactiviteiten. Voor meer info over BPY en alle bewonersorganisaties: www.likejewijk.nl/Ypenburg

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten

Nieuwsbrief 238 Natuurlijk Delfland

Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Lees hier het actuele nummer van de