20 april 03:40

Aanleveren

Zoek
Sluit dit zoekvak.
IMG-20240214-WA0018

Bewonersorganisaties Ypenburg op de barricades bij Haagse raadsleden

Levendig Politiek Debat Ypenburg

Dinsdag 13 februari waren raadsleden van bijna alle politieke partijen aanwezig in het Piet Vink centrum van Ypenburg. Daar werden ze onder leiding van spreekstal meester Herman van der Helm aan de tand gevoeld over diverse (heikele) thema’s, die menig Ypenburger nauw aan het hart liggen; van verkeersveiligheid, cultuur tot een geluidswal en de behoefte aan meer woningen.

Het kwam allemaal voorbij waarbij er interessante discussies ontstonden waar ook aanwezige bewoners zich in mengden. Herman zorgde ervoor dat alles in goede constructieve sfeer verliep zodat aan het einde van het debat de nodige concrete afspraken konden worden genoteerd waar de politici mee aan de slag kunnen op ’t Spui. De avond werd afgesloten met een gezellige borrel zodat er voldoende kon worden nagepraat over tal van onderwerpen.

Bekijk hieronder het filmpje over het inspreken over de tramremise door Walter van Krieken (voorzitter BPY) tijdens de raadvergadering bij de gemeenteraad in Den Haag:

Voor een samenvattend verslag van de avond kun je naar: Samenvattend-verslag-Politiek-Debat-Ypenburg-2024.pdf

Het Politiek Debat is een jaarlijkse activiteit van Bewonersplatform Ypenburg (BPY) en de Ypenburgse bewonersorganisaties. BPY is de vereniging van alle Ypenburgse bewonersorganisaties om gezamenlijk manier meer te kunnen betekenen als belangenbehartiger en organisator van buurtactiviteiten.

Voor meer info over BPY en alle bewonersorganisaties: www.likejewijk.nl/Ypenburg

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten

Nieuwsbrief 238 Natuurlijk Delfland

Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Lees hier het actuele nummer van de