12 juli 16:16

Aanleveren

Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Stadsspelen Den Haag

Het gratis beweegfestival van Den Haag keert terug! Zet zaterdag 23 en zondag 24 september alvast in je agenda voor de Stadsspelen 2023.

Het terrein van de Sportcampus Zuiderpark wordt omgetoverd tot een bruisend beweegfestival! Op zaterdag 23 en zondag 24 september (van 10:00 uur tot 17:00 uur) is er ontzettend veel te zien en te doen. Maak er een leuke dag van en doe mee met sportactiviteiten, workshops, geniet van lekker eten en bekijk optredens. Het festival is gratis te bezoeken.

Binnenkort volgt er meer informatie over het programma. Houd de website van de Stadsspelen dus in de gaten voor het laatste nieuws of volg de Stadsspelen op social media.    

Activiteiten
De Stadsspelen zijn voor iedereen. Er zijn activiteiten voor jong en oud, voor mensen met en zonder beperking. Probeer nieuwe sporten uit of kom gewoon kijken, aanmoedigen en plezier maken:

  • Probeer nieuwe sporten en ontdek welke sporten bij jou of jouw kind(eren) past;
  • Volg workshops en ontmoet topsporters;
  • Bekijk liveoptredens op het podium;
  • Geniet van lekker eten en drinken;
  • Gratis toegang!

Sporten en bewegen in de buurt
Maak kennis met het sport- en beweegaanbod in jouw buurt. Probeer nieuwe sporten, volg workshops en ontmoet topsporters. Geniet van lekker eten en drinken, bekijk dansoptredens en luister naar muziek.

Een gezellige dag
Iedereen kan meedoen, maar je kunt ook gewoon komen kijken, aanmoedigen en plezier maken. Maak er samen met het gezin, familie of vrienden een leuke dag van! Het festival is gratis te bezoeken.

Openingstijden en programma
Datum: 23 en 24 september (van 10:00 uur tot 17:00 uur)
Locatie: Sportcampus Zuiderpark
Gratis toegang

Sportverenigingen
Wil je als sportvereniging deelnemen aan de Stadsspelen en jouw sport aanbieden aan het publiek? Stuur dan een e-mail naar: sportsupport@denhaag.nl

Datum

23 sep 2023
Verlopen!

Tijd

10:00 - 17:00

Kosten

Gratis

locaties

Sportcampus Zuiderpark
Meester P. Droogleever Fortuynweg 22, 2533 SR Den Haag

Organisator

Gemeente Den Haag
Gemeente Den Haag
Website
https://www.denhaag.nl