12 juli 15:29

Aanleveren

Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Parels van de Vinex, schitteren in Leidschenveen en Ypenburg

Parels van Ypenburg, Parels van Leidschenveen, vanaf nu is het Parels van de Vinex. Een nieuwe naam voor hèt nazomer-evenement in Leidschenveen-Ypenburg. Zoals altijd, gratis voor deelnemers en bezoekers. Doe je dit jaar ook mee? Wil je dit niet missen? Noteer alvast de belangrijkste datums en hou je agenda vrij! Tot 30 juni 2023 kun je je inschrijven. Op 30 september kun je op verschillende plekken in Leidschenveen-Ypenburg de Parels van dit stadsdeel van den Haag bezoeken.

Parels van de Vinex zijn bewoners van Leidschenveen-Ypenburg met een bijzonder talent, een (uit de hand gelopen) hobbYpenburgy of passie of een klein bedrijfje die hun enthousiasme hierover willen delen met anderen. Zij doen dit door dit te tonen in de bibliotheken van Leidschenveen en Ypenburg, in de buurthuizen/wijkcentra en op andere locaties. Elk jaar verwelkomen we nieuwe Parels, jonge Parels, oude Parels, bekende Parels en onbekende Parels. Iedere Parel is welkom.

Ben jij een Parel? Je kan je inschrijven als Parel van de Vinex door een mail te sturen naar parelpost@hotmail.com. Dan krijg je een inschrijfformulier toegestuurd.

Let op: wil je op het programma dat huis aan huis verspreid wordt vermeld worden? Dan moet je je inschrijven voor 30 juni a.s. Op 30 augustus hebben we een bijeenkomst met de deelnemers en dan willen we het programma gedrukt en wel klaar hebben.

 

Datum

30 sep 2023
Verlopen!

Tijd

12:00 - 17:00

locaties

Ypenburg
Ypenburg
-

Organisator

Parels van de Vinex
Parels van de Vinex
Email
parelpost@hotmail.com
Website
https://parelsvandevinex.nl/