19 juni 12:35

Aanleveren

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Opruimdagen Ypenburg

Heeft u spullen die u niet meer wilt? Lever ze gratis in tijdens de opruimdagen. Spullen die nog te gebruiken zijn gaan naar de kringloop en grofvuil wordt netjes afgevoerd. Lees hieronder waar en wanneer de opruimdagen zijn. Doet u ook mee?

Wanneer en waar?
De opruimdagen in de eerste helft van het jaar zijn van 28 maart tot en met 4 juli 2023, op dinsdagen van 17.00 tot 20.00 uur. In onze buurt kunt u terecht op 11 april en 9 mei aan het Hofbad op de parkeerplaats van 17.00 uur tot 20.00 uur

Spullen die u kunt inleveren op de opruimdag – grofvuil (zoals meubels, huishoudspullen, planken, dozen en groot glas) – spullen voor de kringloop – oude fietsen – kleine elektrische apparaten: apparaten, niet groter dan 50 centimeter, met een stekker of een accu. Voorbeelden: mixer, stofzuiger, strijkijzer, speelgoed, radio en tv, computer en printer, videospeler, gereedschap, telefoon en oplader, verlichting, muziek, rookmelder, klok en horloge. – klein chemisch afval (zoals verf, lampen en batterijen)

Belangrijke informatie: Let op: bouw- en sloopafval kunt u niet inleveren tijdens de opruimdag.

Grofvuil laten ophalen Kunt u niet meedoen met de opruimdag in uw buurt? Laat uw grofvuil dan gratis ophalen. U maakt hiervoor online een afspraak: lees meer op Grofvuil of tuinafval laten ophalen. Kringloop U kunt in Den Haag ook terecht bij veel kringlooporganisaties. Zij halen uw oude spullen gratis aan huis op.

Lees meer over wat er mag worden ingeleverd op de website van Gemeente Den Haag 
Bron: website gemeente Den Haag

Datum

09 mei 2023
Verlopen!

Tijd

17:00 - 20:00

Meer informatie

Meer Lezen