22 mei 07:34

Aanleveren

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bij mij thuis praten we poezentaal

Samen met jou vieren we de aftrap van de Kinderboekenweek. Een workshop voor kinderen van 4 – 6 jaar, gezellig bij ons in de bieb!

Aanmelden op: Bij mij thuis praten we poezentaal

Wat ga je doen?
Op deze woensdagmiddag kun je meedoen aan een superleuke workshop. Deze wordt gegeven door illustrator Fleur van der Weel. Het thema van De Kinderboekenweek is dit jaar ‘Bij mij thuis‘.

Bij mij thuis praten we poezentaal
Fleur komt vertellen over haar boek Knoeipoezen. Deze twee jonge katten bestaan echt! Ze wonen bij haar thuis en doen alles wat niet mag: ze zitten op het aanrecht, eten stiekem uit de pan en maken er een knoeiboel van. Maar hoe stout ze ook zijn, ze zijn toch onweerstaanbaar!
De poezen praten de poezentaal, maar wat betekent dat eigenlijk ‘miauw’ of ‘mau mau mau’? Samen met Fleur gaan de kinderen aan de slag met een eigen poezenwoordenboek en bij elk woord komt een zelfgemaakte illustratie.

Fleur van der weel
Fleur van der Weel (1970) illustreerde al vele kinderboeken zoals Bijzondere beesten en doodgewone dieren van Bibi Dumon Tak, Superguppie van Edward van de Vendel en Pippeloentje van Annie M.G. Schmidt. Behalve illustreren schrijft Fleur ook haar eigen peuter- en kleuterboeken en maakt ze animaties.

Leeftijden
Deze workshop is voor kinderen van 4 tot 6 jaar. Ben je ook enthousiast geworden? Schrijf je dan meteen in!

Kinderboekenweek
De Kinderboekenweek vindt elk jaar in oktober plaats. Tijdens het tien dagen durende evenement zijn er in het hele land allerlei activiteiten rond het kinderboek.

Datum

04 okt 2023
Verlopen!

Tijd

14:00 - 15:00

locaties

Bibliotheek Ypenburg
Bibliotheek Ypenburg
Schrabber 8, 2496SR 's-Gravenhage, Ypenburg
Website
https://www.bibliotheekdenhaag.nl/bibliotheken/detail.4653092.html/bibliotheek-ypenburg/