26 mei 01:08

Pendrecht / Zuidwijk

uitnodiging wijkhub pendrecht-zuidwijkloresnDEF

Opening Wijkhub Pendrecht-Zuidwijk

Op dinsdag 16 mei vindt de officiële opening plaats van onze Wijkhub Pendrecht-Zuidwijk door wethouder Simons (o.a. portefeuille wijken). De Wijkhub is al open, maar dat hebben we nog niet met elkaar gevierd.

Wat is een Wijkhub?
Wie een vraag heeft aan de gemeente, een idee voor debuurt of wijk heeft of iets wil melden, kan binnenlopen bijde Wijkhub aan de Meyenhage 306 in Zuidwijk. EenWijkhub is een verzamelplek in de wijk waar allerleimensen, die in en voor de wijk werken, regelmatig tevinden zijn. Medewerkers van de gemeente,jongerenwerkers, de wijkraad of bijvoorbeeld leden vanprojectbureau Slinge. Stel dat je vragen hebt over de hogewoonlasten, zoals je energierekening, onderwijs voor jekinderen, vuil op straat, hoe je een paspoort aan moetvragen, of heb je een idee voor de buitenruimte? Je vindter sowieso een luisterend oor. Of je hoort welke collega je op een ander moment verder kan elpen. Je kunt zo binnen stappen.

Opening Wijkhub Pendrecht-Zuidwijk
Dinsdag 16 mei, 16.00 tot 18.00 uur
Meyenhage 306

Voor de opening hebben zijn bewoners, winkeliers, partners uit de wijk en de wijkraad uitgenodigd. Het is eenmoment voor een prettig gesprek met een hapje en eendrankje. Een fijne kennismaking. Je bent van harte welkom!

De Wijkhub aan de Meyenhage 306 wordt gerund door gastvrouw Rita Thakoer en is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 9.30 tot 16.00 uur.

Deel dit bericht:

Categorieën

Gerelateerde berichten