25 juni 04:05

Pendrecht / Zuidwijk

Busje theedoek 2

Kom 20 augustus picknicken op het grootste picknickkleed van Rotterdam!

Kom op 20 augustus samen met je vader, moeder, kids, oma, opa, vrienden of gewoon met jezelf, naar het Zuiderpark om te picknicken op het grootste picknickkleed van Rotterdam! Een kleed dat samen met Rotterdammers is gemaakt. Van Rotterdamse theedoeken. Heb jij een theedoek ingeleverd? Probeer je theedoek te vinden, dan kan je picknicken op je eigen picknickkleed!

Heb je nog geen theedoek ingeleverd? Pak je theedoek en haast je naar een theedoek-inleverpunt! Dan verwerkt Textielkunstenaar Maaike Gottschal je theedoek in het mega-picknickkleed. Dit kan nog tot half augustus!

De Grote Picknick op Zuid, in het Zuiderpark, is het startevent van een dag vol met food-events op Zuid. Er wordt die dag op heel veel plekken op Zuid samen gegeten. Zoals in het park, op de lege tramrails en op de hoek van de straat. Met broodjes kaas, köfte’s, bara’s, patatjes, quinoasalades en BBQ. Op meer dan 12 locaties op Zuid, iedereen op z’n eigen manier, maar wel samen. Deze verzameling events is het culinaire hoogtepunt van de Zomer op Zuid met een cultureel programma van festivals, muziek en dansoptredens.

Locatie en programma op zondag 20 augustus:
Rotterdam Zuiderpark, grenzend aan de speeltuin.
Om 11.30 uur starten we met het uitrollen van het grootste picknickkleed van Rotterdam.
Van 12.00 tot 14.00 uur Picknick tijd!

Na De Grote Picknick op Zuid zijn er nog veel meer mooie food-events te beleven die middag.

Er is beperkte ruimte om te parkeren. Dus kom zoveel mogelijk te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer.

Kijk voor het hele programma en meer informatie op: zomeropzuid.nl/degrotepicknick

Deel dit bericht:

Categorieën

Gerelateerde berichten