23 april 09:25

Pendrecht / Zuidwijk

Selectiedag Politiekids Pendrecht

? ??????? ??????????? ??????????? ?????????!
Meld je aan via het aanmeldingsformulier en lever deze in op jou school in Pendrecht of digitaal via wijkagenten Pendrecht. Het gaat een toffe middag worden!

 

???? ???????????:
Bij Politiekids leren kinderen iets over verkeer, inbraken, het herkennen van verdachte situaties en aandacht voor slachtoffers. De kinderen gaan samen met de wijkagent herkenbaar de wijk in. Zij krijgen dan een petje en hesje. Ze zijn immers ook echte politie-kinderen op dat moment en zij helpen mij als wijkagent om de wijk een stukje veiliger te maken. In 2022 en 2023 vindt Politiekids 1x per maand plaats in de maanden november, december, januari, februari en maart. Elke maand hebben we een ander thema. Het is altijd na schooltijd en op woensdagmiddag in Pendrecht.

 

???????? ?? ?????????:
Om aan alle kinderen voldoende aandacht te kunnen geven, is er plek voor 14 Politiekids. Deelnemers zijn tussen de 10 t/m 13 jaar oud en worden geselecteerd tijdens een selectie middag, we noemen dat de intest. Aanmelden kan via het aanmeldstrookje onderaan deze brief. Lever dit in op jou school in Pendrecht of digitaal via wijkagent Pendrecht. Er volgt dan zo spoedig mogelijk een reactie en tot snel!