5 maart 04:23

Aanleveren

408711241_864690548989949_5248812796471600273_n

Voetpaden park Schinnebaan krijgen nieuw asfalt

Het park tussen de korte zijde van de Schinnenbaan en de Oude Watering ligt nu op de schop en krijgt dit jaar nog een nieuwe laag met asfalt!

De voetpaden waren echt versleten na de bouw van de wijk zo’n veertig jaar geleden. De boomwortels drukten de asfaltlaag omhoog die gelegen is langs de trambaan, de gaten maakten het zeker niet prettiger op! De laag asfalt was gewoon op! Een bewoner heeft vele malen de problemen aangekaart bij de gemeente, en nu is men bezig om het in zijn geheel goed aan te pakken. Dat betekent effe een stukkie omlopen, want het park zit op slot waar de grote machines de oude asfaltlaag verwijderen. Eerder zagen we al dat er een nieuwe asfaltlaag op het voetpad werd aangebracht in het park bij het Laarwoudpad.

De voetpaden krijgen in zijn geheel een nieuwe asfaltlaag. Daar blijft het niet bij volgens de directie woordvoerder van de gemeente Rotterdam.
De zitbanken die dit jaar werden vernieuwd in dit park worden tijdelijk verwijderd om daar ook asfalt aan te brengen. Tevens wordt het plateau recht gelegd, welke verzakt is bij een van de bruggen in het park.

Nieuw zijn de twee ronde plantenbakken met verhoogde aangelegde trottoirbanden, aan de oost- en westzijde van het park. Daar worden straks, als de werkzaamheden klaar zijn, nieuwe planten in gezet. De oude asfaltlaag van de voetpaden is inmiddels al weggehaald, en men is met egaliseren begonnen. Hoewel men iets later begonnen is met de werkzaamheden moet dit jaar het park klaar zijn! Helaas is het (nog) niet bekend of het park bij de Goederaadweg, en het park langs de A16 ook wordt aangepakt? Misschien moeten we daar maar eens naar informeren?

 

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Categorie├źn

Gerelateerde berichten