20 april 02:02

Aanleveren

20240203_105919

HG Motoren gevestigd in voormalig pand Kleingeld aan de Hordijk

In het voorjaar van 2021 sloot Kleingeld haar fietsenwinkel aan de Hordijk 22. Verdere voortzetting van dit bijna 100-jarige bedrijf aan de dijklint in IJsselmonde zat er helaas niet in. “We wilden de zaak eerst aan een medewerker overdragen. Maar toen het virus uitbrak, vond hij een overname te riskant. Opvolging is er niet in de familie”. Dat stond toen in het AD Rotterdams dagblad!

Nadat de deuren in 2021 voorgoed op slot ging stond het pand te koop. Wanneer het verkocht werd is niet geheel duidelijk, maar vanaf begin januari vorig jaar ging het pand in verhuur, en in september diende zich een huurder aan.

HG Motoren – Scooters en Bikes heeft zich nu in dit pand gevestigd waar nog steeds de naam van Kleingeld op de glazenwinkelpui staat. Het bedrijf was eerst gevestigd in Lombardijen, en de eigenaar meldde dat hij graag eerder het pand had willen betrekken, maar in het jaar dat Kleingeld haar deuren sloot had hij deze juist geopend aan de Spinozaweg. Nu huurt hij dus het pand aan de Hordijk, dat wel veel meer potentie heeft.

Een ruimere showroom voor uitstalling van de nieuwe scooters voor de verkoop, zowel brandstof als electrische, en daarnaast zijn er ook nog tweedehands motoren te koop. Verder heeft het bedrijf beschikking over een ruimere werkplaats dan voorheen aan de Spinozaweg. Helaas is het niet mogelijk om de fiets daar te laten repareren, daar is zeker behoefte aan? Daar had Kleingeld heel véél werk aan naast de reparatie van scooters en verkoop van nieuwe fietsen.

Wie nog een baan als monteur zoekt, kan hier aan de slag gaf de eigenaar aan onze reporter Ruud aan! 

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Categorieën

Gerelateerde berichten

Het Lady’s Clubje.

Iedere vrijdagmiddag komen deze dames samen in Huis van de Wijk de Focus tijdens het ‘Lady’s Clubje’ georganiseerd

Jam in het Park 2024

Vanaf aanstaande zaterdag 6 nieuwe edities (1x per maand) van Jam in het Park! Het evenement voor groot