19 april 23:14

Aanleveren

briefing

Wijkbriefing Hillesluis

Maandag 12 december vond de wijkbriefing plaats in de Willem van Oranjeschool. De directrice heette iedereen welkom en vertelde over het Rotterdams goud onderwijs. Het doel is om gelijke kansen voor ieder kind te creëren met behulp van bevlogen leerkrachten. Iedere leerling wordt opgeleid tot een volwaardige burger.

We zien goud vaak als teken van rijkdom, goud staat toch ook symbool voor levenskracht en groei. Rijkdom is niet per definitie geldelijk maar kan bijvoorbeeld ook het geluksgevoel zijn, we hopen dat een ieder dat geluk op zijn of haar manier zal vinden. Levenskracht en groei passen ook binnen de gedachten van ons wijkwerk.

Hillesluis bestaat uit meerdere buurten maar is toch echt één wijk. Laten we leren van elkaar en elkaar helpen waar nodig.

Tijdens de wijkbriefing, die elke maand in een andere buurt in ONS Hillesluis wordt gehouden, komen bewoners, ondernemers en netwerkpartners uit heel Hillesluis samen. Praten met elkaar en luisteren naar elkaar is belangrijk. Onder het genot van gezond en lekker eten plannen maken om ons Hillesluis nog mooier en feijner te maken, dat geeft ons een gouden gevoel!

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Gerelateerde berichten